Info

Erkend Bloemsierkunstenaar

We zijn in het bezit van het diploma zelfstandig beroepsbeoefenaar. Zodat we u professioneel kunnen helpen met de keuze van bloemwerk. De meiden zorgen voor een gezellige sfeer waar heel veel mogelijk is. Ons bedrijf draagt ook de naam van Floral Designer (Gradannie) en Bloemsierkunst (Marina). Deze titel is niveau 5 en zeer speciaal. Het is alleen voor de beste in ons vak. 

erkendbloemsierkunstenaar.jpg


Er is in de loop der jaren toch veel veranderd van een bossie chrysanten in een krantje tot prachtige composities van kleuren en vormen. De meiden kunnen enorm hun creativiteit kwijt, de mensen weten ons inmiddels voor bijzondere idee‘n wel te vinden. 


 

Barometer Duurzame Bloemist
257617704_3046017515683889_7231704230896612768_n.jpg

Wij zijn sinds 2020 Barometer Duurzame Bloemist. Wanneer je voldoet aan de eisen van de Barometer Duurzame Bloemist, mag je je officieel een duurzame bloemist noemen. Met dit onafhankelijke keurmerk toont de bloemist aan dat het assortiment bloemen en planten, en tevens de bedrijfsvoering in de winkel, duurzamer zijn. Dit doen wij door een duurzamere bedrijfsvoering en een inkoop van duurzamere bloemen en planten. Het certificatieschema is tot stand gekomen in samenwerking met milieuorganisaties, koepelorganisaties, NGO's, branche specifieke onderzoeksbureaus, bloemisten, telers, veiling en groothandels

 

Telebankieren

Soms komt het voor dat u telefonisch of via de mail contact met ons gehad heeft en dat u het bedrag over wilt maken via telebankieren. Dat kan dan via ons

IBANnummer: NL37RABO0363203958 

Klantenpas

Ook kunt u bij ons sparen voor tegoedbonnen. U krijgt van ons een klantenpas, die u meeneemt wanneer u bij ons iets besteedt. Heeft u bij ons voor 250,- besteed krijgt u een tegoedbon thuis gestuurd. Zodat u die de volgende keer bij ons weer kan besteden.